ασφαλεια

Η σημερινή ασφαλιστική βιομηχανία δεν αφορά μόνο στην διεκπεραίωση των ζημιών - πρόκειται για την παροχή βοήθειας στους πελάτες που τις αποφεύγουν εντελώς. Το αξιόπιστο δίκτυο του Sigfox, αφιερωμένο στο Διαδίκτυο των πραγμάτων, αξιοποιεί τη δύναμη των δεδομένων για να δημιουργήσει έναν ασφαλέστερο και πιο συνδεδεμένο κόσμο. Αυτή η νέα γενιά έξυπνων λύσεων ασφάλειας ξεπερνά τις ελλείψεις της παλαιότερης τεχνολογίας για την παροχή συνδεσιμότητας σε πολύ οικονομικά αποδοτικές τιμές. Προστατεύστε τα σπίτια και τις επιχειρήσεις με συναγερμούς ασφαλείας που δεν είναι ευαίσθητοι σε μπλοκαρίσματα GSM. Ανακτήστε κλεμμένα οχήματα με ισχυρά, αξιόπιστα συστήματα εντοπισμού. Αντιδράστε γρήγορα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο σπίτι ή στην επιχείρηση με συνδεδεμένους ανιχνευτές καπνού και ανίχνευση διαρροής νερού σε πραγματικό χρόνο. Είναι ένα πιο έξυπνο σύνολο εργαλείων για το σύγχρονο ασφαλιστικό τοπίο.

Συνδεδεμενοι συναγερμοι

Οι περισσότεροι οικιακοί συναγερμοί συναγερμού συνδέονται μέσω του Παγκόσμιου Συστήματος για κινητές επικοινωνίες (GSM) σε ένα κεντρικό σύστημα ειδοποίησης, αλλά με φθηνούς GSM παρεμβολείς που διατίθενται σήμερα στο Διαδίκτυο, η διάρρηξη είναι πολύ εύκολη. Το Sigfox παρέχει συνδεσιμότητα εφεδρικής σύνδεσης για να εξασφαλίσει ότι οι συναγερμοί μεταδίδονται σε εταιρείες ασφαλείας εάν έχει μπλοκαριστεί το πρωτεύον GSM. Όταν εγκαθίστανται αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας, οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος ασφάλισης κατά της κλοπής.


Συνδεδεμενοι ανιχνευτες καπνου

Οι ανιχνευτές καπνού είναι μια κρίσιμη συσκευή διάσωσης που πρέπει να λειτουργεί σε περίπτωση πυρκαγιάς. Οι συνδεδεμένοι με IoT ανιχνευτές καπνού μεταδίδουν λειτουργικές πληροφορίες μέσω του δικτύου Sigfox και μπορούν να στέλνουν ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο. Οι ειδοποιήσεις μπορούν να αποστέλλονται ως τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα SMS ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ιδιοκτήτες ακινήτων για να ειδοποιήσουν για δυσλειτουργία του ανιχνευτή καπνού ή για οποιονδήποτε πάροχο ασφάλειας να χειρίζεται την ανίχνευση καπνού. Με έναν αξιόπιστο ανιχνευτή καπνού και μια λύση για τη βελτίωση της αντίδρασης σε περίπτωση πυρκαγιάς, οι ασφαλιστικές αξιώσεις σχετικά με τη φωτιά μπορούν να μειωθούν.