• Το Google Cloud και η Sigfox
    ενωνουν τις δυναμεις τους
    για να υποστηριξουν τις
    νεοσυστατες εταιριες IoT

  • Μελετη - Michelin

Τελευταία Νέα

Το Google Cloud και η Sigfox ενωνουν τις δυναμεις τους για να υποστηριξουν τις νεοσυστατες εταιριες IoT

Για να προχωρήσουμε πέρα από μια απλή τεχνολογική συνεργασία, η Sigfox και το Google Cloud συμφώνησαν να καταστήσουν κάθε μέλος προγράμματος του Sigfox Starter επιλέξιμο για το πρόγραμμα Google Cloud for Startups. Αυτό περιλαμβάνει έως και 20.000 αμερικάνικα δολάρια στα Credits της πλατφόρμας Google Cloud και Firebase και πολλά άλλα πλεονεκτήματα (υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τις απαιτήσεις της πλατφόρμας Google Cloud *). Και τα δύο προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους νεοεισερχομένους να δημιουργήσουν και να κλιμακώσουν την επιχείρησή τους χρησιμοποιώντας αντίστοιχα τεχνολογία Google Cloud και Sigfox. Αν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτή τη συνεργασία και να είστε έτοιμοι με την τεχνολογία Sigfox, μπορείτε να απευθυνθείτε στο πρόγραμμα Starter - δωρεάν και ανοιχτό σε όλους!

Μάθε περισσότερα

Μελετη - Michelin

Η ικανοποίηση των πελατών αποτελεί βασικό δείκτη απόδοσης της Michelin όσον αφορά την αξιολόγηση των διηπειρωτικών θαλάσσιων μεταφορών εμπορευμάτων. Για να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, ο γαλλικός κατασκευαστής ελαστικών θέλησε να εξασφαλίσει ότι είχε ακριβείς πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την τοποθεσία του αποθέματός του ανά πάσα στιγμή και θα μπορούσε να ενημερώσει τους πελάτες αμέσως εάν επρόκειτο να υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή. Η πλειοψηφία των εμπορευμάτων υπό διαμετακόμιση υποστηρίζεται οικονομικά από τη Michelin, οπότε η έγκαιρη παράδοση των αποστολών ήταν επίσης βασική προϋπόθεση για την εξασφάλιση υγιούς ταμειακής ροής για την επιχείρηση.

Μάθε περισσότερα

Ο χειριστής Sigfox SimpleCell Networks συνεργάζεται με την πρώτη εταιρεία ηχοληψίας CEE για την ανάπτυξη οικονομικά αποδοτικής έξυπνης λύσης οικιακής προστασίας

Η SimpleCell Networks και η Simple Hardware κυκλοφόρησαν μοναδική τεχνολογία κίνησης και αισθητήρα νερού, συμπεριλαμβανομένης μιας διαισθητικής εφαρμογής για κινητά που αναπτύχθηκε από την Direct echo, για να ειδοποιήσει τους ανθρώπους για τα ανεπιθύμητα συμβάντα που μπορεί να συμβαίνουν στο σπίτι. Στο μέλλον, η άμεση ασφάλιση θέλει να προσφέρει αυτή την υπηρεσία μαζί με τα ασφαλιστικά της προϊόντα. Με την είσοδο στην τσεχική αγορά από την ασφαλιστική εταιρεία Direct echo, οι αισθητήρες που συνδέονται μέσω του παγκόσμιου δικτύου IoT 0G της Sigfox μπορούν να συνδεθούν με πόρτες και παράθυρα για να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους εάν ανοίξουν. Αν ο αισθητήρας ανιχνεύσει κίνηση και υποψιάζεται διάρρηξη, θα στείλει ένα μήνυμα στους ιδιοκτήτες σπιτιού μέσω της εφαρμογής για κινητά του συστήματος, η οποία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ζητήσει βοήθεια.

Μάθε περισσότερα