Βιομηχανια

Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στη βιομηχανία 4.0. Αξιοποιήστε τη δύναμη των δεδομένων με την επόμενη γενιά λύσεων IoT για την κατασκευή, που τροφοδοτείται από το παγκόσμιο δίκτυο της Sigfox, αφιερωμένο αποκλειστικά στο Διαδίκτυο των πραγμάτων. Οι λύσεις IoT βοηθούν τον κατασκευαστικό κλάδο να εξομαλύνει τις εργασίες, να μειώσει το κόστος και να αποκτήσει νέες γνώσεις. Παρακολουθήστε τις μετρήσεις σε όλη την εγκατάσταση σε πραγματικό χρόνο και παρακολουθήστε απομακρυσμένα τα πάντα, από τα επίπεδα των δεξαμενών έως τα δεδομένα κατανάλωσης έως τις εφεδρικές πηγές ενέργειας. Αυτές οι συσκευές plug-and-play συνδυάζονται άψογα με τα υπάρχοντα μηχανήματα για μια λύση που είναι προσιτή, ευέλικτη και πιο εύκολη στη χρήση από ποτέ.

Βελτιστοποιηστε τις διαδικασιες σας με ψηφιοποιηση

Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στη βιομηχανία 4.0. Αξιοποιήστε την ισχύ των δεδομένων στη βιομηχανία παραγωγής σας με μια ποικιλία συνδεδεμένων αισθητήρων για την παρακολούθηση μετρήσεων όπως η πίεση, οι κραδασμοί, η θερμοκρασία, η υγρασία, οι διακόπτες και η τάση. Αυτοί οι αισθητήρες μπορούν επίσης να ανιχνεύσουν τα ανοίγματα, τις διαρροές, τη φόρτιση της μπαταρίας, το ρεύμα, την κλίση, την πλημμύρα και άλλα, σε σωλήνες και εξοπλισμό. Αυτή η ροή δεδομένων θα σας βοηθήσει να κάνετε την προβλεπτική συντήρηση πραγματικότητα.


Εξεταση της ακεραιοτητας της υποδομης εγκαταστασης

Ανίχνευση ζημιών στη δομή του κτιρίου με τη μέτρηση ρωγμών, επεκτάσεων ή μετρητών τάσης σε βασικά δομικά στοιχεία. Η συνεχής παρακολούθηση μπορεί να αποτρέψει εκτεταμένες δομικές ζημιές βοηθώντας τους μηχανικούς να προβλέψουν καλύτερα και να σχεδιάσουν βελτιώσεις κτιρίων.