λυσεις τηλεμετριας & ενεργειας

Στη σημερινή χρηματιστηριακή αγορά, η απόδοση είναι βασιλιάς. Βελτιώστε τις λειτουργίες και κερδίστε πλήρη ορατότητα σε πραγματικό χρόνο ολόκληρου του δικτύου σας με την τελευταία τεχνολογία IoT. Η επόμενη γενιά των λύσεων IoT με δυνατότητα Sigfox παρέχει μια αξιόπιστη και φιλική προς το χρήστη επιλογή για συνδεσιμότητα δικτύου. Με την υποστήριξη του δικτύου της Sigfox, αφιερωμένου στο Διαδίκτυο των πραγμάτων, αυτές οι προσιτές λύσεις συνδυάζονται καλά με όλους τους τύπους λειτουργιών διαχείρισης χρησιμότητας. Μειώστε τις ακριβές ενδείξεις μετρητών και μειώστε τις περιττές επισκέψεις συντήρησης. Παρακολουθήστε τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, ελέγξτε εξ αποστάσεως ηλεκτρικούς πόλους και διαβάστε ακόμη και το επίπεδο δεξαμενών αποθήκευσης από απόσταση σε πραγματικό χρόνο.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΥΚΟΛΑ

Βάλτε τέλος στο χρόνο και τα χρήματα που δαπανώνται για τις μη αυτόματες μετρήσεις μετρητών και την επεξεργασία δεδομένων για την κατανάλωση νερού, φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας. Μόλις ενεργοποιηθούν, οι συνδεδεμένοι μετρητές αρχίζουν αμέσως τη μετάδοση δεδομένων μέσω του δημόσιου δικτύου του Sigfox χωρίς να απαιτείται ζεύξη ή διαμόρφωση και να λειτουργούν για χρόνια χωρίς αντικατάσταση της μπαταρίας. Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε και να βελτιστοποιήσετε την υποδομή σας σε πραγματικό χρόνο για να εντοπίσετε διαρροές και βλάβες και οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να αυτοματοποιήσουν τη χρέωση και να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες από απόσταση.


ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης είναι χρήσιμες μόνο αν οι εταιρείες είναι σε θέση να παρακολουθούν με ακρίβεια τα επίπεδα των αποθεμάτων. Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, η μόνη διαθέσιμη λύση είναι οι χειρωνακτικοί έλεγχοι, οι οποίοι είναι χρονοβόροι, δαπανηροί και αναποτελεσματικοί. Το IoT παρέχει μια οικονομικά αποδοτική λύση για την απομακρυσμένη και ακριβή παρακολούθηση των δεξαμενών.