οικια & ποιοτητα ζωης

Αν νομίζετε ότι η έξυπνη οικιακή τεχνολογία είναι μόνο σχετικά με στερεοφωνικά συστήματα και φωνητικά ενεργοποιημένες παραγγελίες, μπορείτε να σκεφτείτε ξανά. Υποστηριζόμενη από το παγκόσμιο δίκτυο της Sigfox που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο Διαδίκτυο των πραγμάτων, η επόμενη γενιά έξυπνων οικιακών λύσεων είναι πιο ασφαλής, ευπροσάρμοστη και οικονομικότερη από ποτέ. Τα αξιόπιστα, συνδεδεμένα συστήματα ασφαλείας και οι συναγερμοί πυρκαγιάς που λειτουργούν με το Sigfox διατηρούν την οικογένειά σας ασφαλή, ενώ η απομακρυσμένη ανίχνευση διαρροών και οι υπέρυθρες οθόνες τρωκτικών παρέχουν 24-7 γαλήνη. Απολαύστε σύγχρονες ανέσεις σε προσιτή τιμή, όπως απομακρυσμένες μετρήσεις νερού στην πισίνα και άμεσες ειδοποιήσεις για την άφιξη του πακέτου. Μπορείτε ακόμη να παρακολουθείτε τα πάντα, από τα κατοικίδια ζώα, μέχρι τις αποσκευές σας, μέχρι το επόμενο δρομολόγιο πεζοπορίας, χωρίς να ανησυχείτε για την αδύναμη κάλυψη του GSM και να πέφτετε σήματα. Είναι ένα πιο έξυπνο σύνολο εργαλείων για έναν πιο συνδεδεμένο κόσμο.

Παρακολουθηση ποιοτητας των υδατων πισινας

Οι συνδεδεμένοι αναλυτές νερού παρακολουθούν τη διάβρωση, την κλίμακα ασβεστίου, την υπερβολική δόση χλωρίου, το επίπεδο pH, τη θερμοκρασία και άλλες κρίσιμες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Οι πληροφορίες αποστέλλονται στο smartphone του ιδιοκτήτη του σπιτιού για την αποτελεσματική διαχείριση της πισίνας και τη μείωση του κόστους προμήθειας.


Συνδεδεμενα γραμματοκιβωτια

Τα γραμματοκιβώτια που συνδέονται με το IoT στέλνουν ειδοποιήσεις για την άφιξη πακέτων στους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες σπιτιού, καθιστώντας ασφαλέστερα τα γραμματοκιβώτια και περιορίζοντας περιττά ταξίδια στο γραμματοκιβώτιο.