εξυπνες πολεις

Οι έξυπνες πόλεις έγιναν πολύ πιο έξυπνες με την τελευταία σουίτα τεχνολογίας IoT, που τροφοδοτείται από το δίκτυο του Sigfox, αφιερωμένο αποκλειστικά στο διαδίκτυο των πραγμάτων. Επωφεληθείτε από την τεχνολογία αιχμής και το αξιόπιστο παγκόσμιο δίκτυο της Sigfox για τη σύνδεση των λειτουργιών σας σε όλη την πόλη. Η επόμενη γενιά των λύσεων IoT που έχουν ενεργοποιηθεί από τη Sigfox απομακρύνει τα εμπόδια που δημιουργούν οι παλαιότερες συσκευές για να προσφέρουν οικονομικά προσιτή και φιλική προς το χρήστη σύνδεση. Από την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα, έξυπνης στάθμευσης και συνδεδεμένων πυροσβεστικών κρουνών μέχρι έξυπνων κάδων απορριμμάτων, το IoT παρέχει πληθώρα προσιτών λύσεων, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών κάθε δήμου.

Συστημα Εξυπνης Σταθμευσης

Το πρόβλημα ανεύρεσης ελεύθερων θέσεων στάθμευσης στις αστικές περιοχές ευθύνεται για την αύξηση του χρόνου μετακινήσεων οχημάτων εντός πόλεως, συντελώντας στην αύξηση κατανάλωσης καυσίμων και εκπομπών ρύπων στο περιβάλλον. Το έξυπνο σύστημα στάθμευσης βοηθάει καταλυτικά στην μείωση του χρόνου μετακινήσεων και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών της πόλης. Σύμφωνα με το καινοτόμο δίκτυο 0G της SIGFOX επιτυγχάνεται πρωτοφανής αυτονομία λειτουργίας και βέλτιστης χρήσης πόρων, μειώνοντας δραστικά το συνολικό κόστος υλοποίησης και λειτουργίας του συστήματος.


ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας των τροφίμων είναι ζωτικής σημασίας για εγκαταστάσεις που παρέχουν γεύματα για μαθητές ή ασθενείς. Οι λύσεις IoT μπορούν να βοηθήσουν στην τήρηση των διαδικασιών ασφάλειας των τροφίμων με την ακριβή παρακολούθηση της θερμοκρασίας των εγκαταστάσεων αποθήκευσης τροφίμων. Η συσκευή παρακολούθησης θερμοκρασίας αποστέλλει μια ειδοποίηση σε περίπτωση μη φυσιολογικών επιπέδων θερμοκρασίας, ώστε το προσωπικό να μπορεί να ενεργεί σε πραγματικό χρόνο για να αποκαταστήσει τη σωστή θερμοκρασία, αποφεύγοντας τη μικροβιακή μόλυνση και τα απόβλητα τροφίμων.