εξυπνες πολεις

Οι έξυπνες πόλεις έγιναν πολύ πιο έξυπνες με την τελευταία σουίτα τεχνολογίας IoT, που τροφοδοτείται από το δίκτυο του Sigfox, αφιερωμένο αποκλειστικά στο διαδίκτυο των πραγμάτων. Επωφεληθείτε από την τεχνολογία αιχμής και το αξιόπιστο παγκόσμιο δίκτυο της Sigfox για τη σύνδεση των λειτουργιών σας σε όλη την πόλη. Η επόμενη γενιά των λύσεων IoT που έχουν ενεργοποιηθεί από τη Sigfox απομακρύνει τα εμπόδια που δημιουργούν οι παλαιότερες συσκευές για να προσφέρουν οικονομικά προσιτή και φιλική προς το χρήστη σύνδεση. Από την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα, στους συνδεδεμένους πυροσβεστικούς κρουνούς, σε έξυπνες δεξαμενές απορριμμάτων, το IoT παρέχει πληθώρα προσιτών λύσεων, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε έναν πιο οικονομικό και οικονομικότερο δήμο.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Οι αρχές της πόλης πρέπει περιοδικά να κλείνουν δρόμους, να επαναπροσανατολίζουν την κυκλοφορία και να ενημερώνουν το κοινό για τις οδικές μεταφορές. Οι συνδεδεμένες οδικές πινακίδες μπορούν να απλοποιήσουν τη διαδικασία προβάλλοντας ημέρες και ώρες κατά τις οποίες επιτρέπεται η στάθμευση σε ψηφιακές οθόνες e-ink οι οποίες μπορούν να ενημερωθούν εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας συνδεσιμότητα downlink της Sigfox. Τα σήματα μπορούν επίσης να ανιχνεύσουν ηλεκτροπληξία ή κίνηση, προκαλώντας ειδοποιήσεις στην τοπική αστυνομία ή άλλες αρμόδιες αρχές σε περίπτωση παραβίασης.


ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας των τροφίμων είναι ζωτικής σημασίας για εγκαταστάσεις που παρέχουν γεύματα για μαθητές ή ασθενείς. Οι λύσεις IoT μπορούν να βοηθήσουν στην τήρηση των διαδικασιών ασφάλειας των τροφίμων με την ακριβή παρακολούθηση της θερμοκρασίας των εγκαταστάσεων αποθήκευσης τροφίμων. Η συσκευή παρακολούθησης θερμοκρασίας αποστέλλει μια ειδοποίηση σε περίπτωση μη φυσιολογικών επιπέδων θερμοκρασίας, ώστε το προσωπικό να μπορεί να ενεργεί σε πραγματικό χρόνο για να αποκαταστήσει τη σωστή θερμοκρασία, αποφεύγοντας τη μικροβιακή μόλυνση και τα απόβλητα τροφίμων.